tisdag, maj 30, 2006

ÖDÅKRA IF - MIF 0 - 1

Då kom också vår första bortavinst. Härligt och det känns som om vi har häng på de lagen som jagar andraplatsen efter Högaborg som är lite för bra för vår serie kanske.
Men det känns rätt bra ändå för i en stor intervju i NST med Högaborg så sa de att det bästa laget de mött i serien va just vi. MIF. Inget dåligt erkännande och när vi mötte dem va vi det bättre laget tills de fick turmålet. Jag tro starkt på oss nu.
Dock va det kanske den sämsta plan jag någonsin spelat på när det gäller högre seriesammanhang. Nått så fruktansvärt dålig och det gick inte att spela på ett tillslag.
Nu dröjer det tills nästa måndag och då möter vi Sennans IF, hemma.

Kan inte heller låta bli att nämna innebandyfinalen. Innebandy är verkligen en härlig sport, både live och på TV gör sig sporten grymt bra. Extremt kul att spela med och ibland har man lust att ta upp innebandyn igen. Härligt att Sverige vann med, helt rättvist då vi va klart bättre de 2 sista perioderna, skottstatistiken talar för sig självt. Finland va ju dock extremt effektiva.
Lite synd bara att det avgjordes på ett lite konstigt domslut men i det stora hela va ju Sverige det bättre laget och finalen borde slutat 4-2, 5-2.

J9

Inga kommentarer: