onsdag, maj 23, 2007

VISITORS

Det är väl idag bara 1,5 vecka sen som min mamma svarade i telefonen och fick ett härligt besked. Några av våra amerikanska släktingar kommer över till sommarn och hade tänkt see these parts - där de trots allt härstammar från. Ska bli riktigt roligt och det va ju nu några år sedan man såg dem. Familjen va ju overthere sist och 2 veckor har aldrig gått så snabbt som det gjorde då. Få hoppas att 2 veckor inte gå lika snabbt denna gång, fast de ska va i Sverige i 3 veckor men de ska även besöka några andra. Så nu har man börjat fundera ut på vad man ska hitta på medan de är här:

1. Åka till Linnés Råshult och födelseplats.
2. Ta dem till Vimmerby. (Det är en barnfamilj)
3. Se husbygget i Mellbystrand. (Stått stilla ett tag nu pga tidsnöd)
4. Lite godbitar som ligger där vi bor. (HängiHall, Skomakarstenen, Ville Gåsa Halla, Trollstenen, Borgarön, Flammafallet)
5. Måste ju bara bli Liseberg med.

Sen börja fantasin för tillfället tryta men kom gärna med några förslag som inte ligger helt fel för våran del. Alltså för långt ifrån Södra Sverige. Nån av er kanske vet nån plats som är helt underbar men få kanske vet om eller som jag missat bland dessa punkter.!?

OSB: Har inte hört nått mer om Ukrainas deltagande i ESC så då va det väl inget skämt. Härligt, äntligen slog Federer Nadal på grus och förhoppningsvis händer det också i Franska Öppna i en given finalmatch. IFK fick stryk igår - typiskt, är det nån match som Anders Svensson är bra i så är det just mot IFK.

J9

1 kommentar:

Tonia! sa...

Möckelsnäs Herrgård, e ett måste=) Det ligger ju ändå på vägen till Råshult!!